maandag 20 april 2009

Surprise!

hahahah check this:

Marjolein on Girlscene!


I've posted a outfit on the girlscene forum like.. a month ago or something. Didn't think about it since then. and hahah now I'm (for the second time) on girlscene!

And all those comments!
"ahh you're way too skinny!"
"nooo she's fat"
"WHAT? she is really skinny!"

blah blah blah. My figure is sooo interesting =')
Haha this is so funny!

xoxo

9 opmerkingen:

Linda zei

pfff ja ik heb een paar reacties gelezen! Echt belachelijk! Vooral dat meisje dat zei dat je dik bent whaha!
Ik vind dat je een mooi figuur hebt hoor, ze is gewoon jaloers:p

Anoniem zei

haha ja echt he
waarom zeikt iedereen zo dat je te dun bent dat snap ik niet ik vind jou figuur echt heel mooi!

x moi

Anoniem zei

Hoi, ik heb je gezien op girlscene echt een hele leuke stijl! Ik had een vraagje, want ik kom er niet meer uit en niemand van mn vriendinnen snapt er iets van! xD Die broek die jij hebt, die grijze van topshop, hij staat onder dit artikel ook, die skinny, bij jeans, die wilde ik (als ik mn ouders kan overhalen) ook =D. Alleen ik snap niks van de maten! kan jij me helpen? Als je op die topshopsite kijkt staat er bij "select size" W3032, W3232, out of stock, W2830, enzovoort. Hoe weet ik nou wat maat 38 is? Ik hoop echt heel erg dat je me kan helpen =). Ik zal deze site in de gaten houden om te kijken of je boven mijn (dit) berichtje antwoord hebt gegeven =).
Alvast dankjewel!
xJenn

Marjolein zei

dankje! :D

De W staat voor waist, dus je middel. Hier doe je je eigen maat (bijv. 38 dus) - 8. Jij zou dus maat 30 nodig hebben.
Als je lange benen hebt zou ik qua andere maat 34 nemen, die heb ik ook genomen :)

hoop dat je het snapt! xx

Ourcatwalk zei

haha, ja niet al de mensen op Girscene zeggen even nuttige dingen. :P Die outfit vind ik leuk!

Jenn zei

Jaa ik snap het, dankje! =D Dan nog éen ding (a). Nu ik het snap, keek ik in een only broek die ik heb, en daar heb ik W2832. Ik heb redelijk lange benen (ben 1 m 76). Dus bij deze broek heb ik dan wel 34 qua lengte nodig denk ik. Maar in mn only broek staat dus Waist 28, al zeg jij dat ik met mn maat 36/38 waist 30 nodig heb xD Denk je dat de broek net als bij de benen, in de heupen ook klein valt, of normaal of groter? Want als het klein valt neem ik wel W3034, maar als het groot valt ga ik het niet doen want W2834 is er niet meer =(. (en W2832 ook niet).
Dankjeeeeeee =)
luv ur style.
xxJenn

Marjolein zei

nou hij valt wel iets groter uit. Maar ik heb normaal 36 van broeken, en ik heb 28 genomen van die broek. Hij is wel een beeetje ruim maar met een riem is dat snel opgelost ^^

Als je echt 36/38 hebt zou ik dus inderdaad geen 30 nemen, want dat wordt dan wel te groot, helaasss.

Ik heb gelezen dat ze zulke broeken ook verkopen bij Mango, H&M, Only, Pimkie. En bij Pieces hadden ze dat soort jeansleggings geloof ik! Dus succes met zoeken!

en thanks :)

Inge zei

Ik heb heel erg hard gelachen om al die reacties! Echt apart dat sommige mensen denken dat je niet anders dan anderen kunt zijn met H&M..

Pfft. Ik vind het in ieder geval een super leuke outfit en je hebt een prachtig figuur Marjolein! (:

Jenn zei

Ai, als 'ie iets groter uitvalt ga ik het maar niet doen denk ik .. Wel jammer, want ik zocht al heel lang een broek in zow'n lichtgrijs/blauwe kleur, en ben verliefd op deze <3. Maarja, bedankt voor je uitleg en tips! Ik ga eens kijken bij die winkels!=)
Xx Jenn