maandag 29 augustus 2011

The answers
Van waar haal je jou zelfvertrouwen om te dragen wat je wil? Kijken mensen jou nooit vreemd aan omdat je je eigen stijl hebt? Of doet dit jou niets?
Mensen kijken me wel eens vreemd aan, maar eigenlijk doet dat me weinig. Als mensen me nastaren heb ik vaak zoiets van: 'ha, ik zie er blijkbaar interessant genoeg uit om naar te kijken. Nice!' Ik vind die aandacht eigenlijk wel leuk :)
En tja, dat zelfvertrouwen komt denk ik vooral omdat ik mijn stijl en kleding zelf heel erg leuk vind. Het is gewoon echt 'mij'. Doordat ik dat weet, voel ik me er goed bij en dat zorgt weer voor dat zelfvertrouwen!

Wat ga je volgend jaar studeren?
Ik ga Taal- en Cultuurstudies studeren in Utrecht. Dit is een erg brede studie, maar ik wil me voornamelijk gaan richten op media/journalistiek/digitale cultuur. Denk ik. Anything is possible!

Waar in Nederland woon je?
Ik woon in Hengelo, in Twente. Maar volgend jaar hopelijk in Utrecht!

Wat zijn je favoriete blogs?
Ik kijk dagelijks op AfterDRK, This chick's got style en Cheapthrillsss :) Verder volg ik ook nog vrij veel beautyblogs, zoals Misslipgloss, Beautygloss en Beautylab.

Tegen welke blog mensen kijk je op?
Ik kijk op tegen elke blogger die van haar hobby haar baan heeft gemaakt. Dat lijkt me echt geweldig om te kunnen doen!

Vind je jezelf hipster of haat je hipsters?
Haha, nee ik vind mezelf geen hipster. Maar that's the point, right? Heb je ooit een hipster horen zeggen dat hij zichzelf hipster vindt? :P

Ooit er over na gedacht je haar een andere kleur te verven? En dan ook kleuren zoals roze?
Nou ja ik heb het natuurlijk al stukken lichter dan ik eigenlijk ben haha. Maar andere, felle, kleuren zou ik niet zo snel doen. Misschien als ik langer haar heb de puntjes in een verschillende (pastel)kleurtjes, dat vind ik dan wel weer tof!Hoe zie jij jezelf over 5 jaar? En over 10?
Over 5 jaar ben ik 23 en ik hoop dan mijn studie afgerond te hebben. Ook zou ik dan graag de wereld gaan verkennen. Het lijkt me wel wat om een wereldreis te maken en onvergetelijke dingen mee te maken :) Ik hoop dan ook dat mijn blog professioneler en volwassener is geworden. En dan ik tientallen nieuwe vrienden heb gemaakt in Utrecht en in de rest van Nederland (of de wereld? :)) Over 10 jaar ben ik alweer 28 en dan hoop ik een geweldige baan te hebben waarbij ik kan doen wat ik leuk vind, en dat ik altijd mensen om me heen heb waarvan ik hou. Verder staat nog niets vast, ik zie wel wat er gebeurt!

Wat is jouw grootste angst?
Naast wat onschuldige angsten zoals mijn angst voor openbare wc's (die kleine, donkere ruimtes aaah!) en enge kriebelbeesten ben ik erg bang dat er iemand uit mijn familie of van mijn vrienden overlijdt. Ook ben ik bang om vergeten te worden, dat lijkt me vreselijk. Vandaar deze blog misschien?

Jouw top 3 beauty producten waar je gewoon NIET zonder kan?
Mascara (mijn wimpers zijn onzichtbaar zonder mascara), conditioner (anders is mijn haar een droog bosje stro) en lippenbalsem (verslaafd!). En stiekem ook nog nagellak.

Wat zijn je favoriete films? En heb je ook favo chickflicks?
Ik kijk vrij veel films omdat we Film 1 hebben, maar toch heb ik niet veel favorieten.
Ps. I love you is in ieder geval één van mijn favo films die ook direct in de categorie chickflick past haha. Maar hij is veel dieper en heeft meer drama dan een 'normale' chickflick. Echt een film waar ik bij huil én lach! Verder vind ik alle films van Harry Potter geweldig en kijk ik ook graag naar een film die een beetje arty is.

Hoelang bestaat je blog al?
Al bijna 3,5 jaar! Lang he :D

Waarom heb je besloten om te gaan bloggen?
Ik las al wat andere modeblogs en het leek me leuk om mijn outfits en mijn smaak aan de wereld te showen.

Hoeveel bezoekers heb je per maand?
Ik heb elke maand tussen de 4000 en 5000 bezoekers. Ik ben stiekem nog steeds een beetje verbaasd over dat aantal, ook al weet ik dat het helemaal niet zo HEEL veel is als je het met andere modeblogs vergelijkt. Maar toch, zoveel mensen per maand die mijn foto's willen zien en mijn teksten willen lezen..!

Wie zijn jouw voorbeelden?
Mijn grootste voorbeeld is mijn vader. (ja dat lees je goed pap!). Hij heeft superveel koele dingen gedaan in zijn leven en veel meegemaakt. Zo is hij vroeger DJ geweest en heeft hij de hele wereld rondgevaren. Daarnaast werkt hij heel hard om zijn (een tikje) verwende dochters te onderhouden haha. Hij kan met iedereen gezellig praten, van belangrijke business-mensen tot de cassiere bij de Albert Heijn en hij wil me altijd overal naartoe brengen en overal ophalen, waar ik ook ben. Al mijn vrienden vinden mijn vader heel koel, en daar ben ik het roerend mee eens.

Wat vind je familie van je blog? Lezen zij hem zelf ook?
Ja, mijn hele familie weet van mijn blog :) Mijn vrienden trouwens ook. Ik heb mijn blog het eerste jaar angstvallig geheim gehouden omdat ik niet wilde dat bekenden hem zouden lezen. Ik was bang voor hun reactie. Op een gegeven moment besloot ik het gewoon aan wat mensen te vertellen, en nu vertel ik het aan iedereen! Ik schaam me niet langer voor la mode-rétro, ik ben er supertrots op :D Ik heb vorig jaar zelfs een Nederlands presentatie over bloggen gedaan en heb daar voor mijn hele klas vertelt over mijn blog.
Mijn vader is een trouwe volger van mijn blog en leest hem elke dag en ik kom vaak vage bekenden tegen (vrienden van vrienden bijvoorbeeld) die dan tegen me zeggen dat ze weleens op m'n blog kijken. Zo leuk vind ik dat! Ook zie ik weleens een bekende opeens tussen de followers staan haha :)

1 opmerking:

Fashiable zei

Leuke Q&A! Leuk dat iedereen weet dat je een blog hebt, mijn ouders weten nog steeds van niets, maar mijn zus, vriend en al mijn vriendinnen wel haha!