donderdag 18 oktober 2012

Vandaag houd ik van...
Ik ben niet zo moeilijk met winkelen. Ik weet namelijk precies wat ik mooi vind. Broeken: zo strak mogelijk, niet te laag op de heupen, lang genoeg voor m'n stelten. Sieraden: niet te bling-bling (tenzij het expres-'fout'-blingbling is wat je tegenwoordig overal ziet, dan weer wel natuurlijk), simpel en opvallend. Topjes: losjes, zwierig, doorzichtig, bij voorkeur blousen. Over dat laatste wil ik het vandaag hebben, want blousen, en dan met name doorzichtige blousen.. ik kan er geen genoeg van krijgen! Menigeen weet dat als het doorzichtig is en een blouse ik er praktisch gezien van houd. Als het dan ook nog een goede kleur is (of een leuk patroontje): hebben! Het fijne aan doorzichtige blousen is dat ze vrouwelijk zijn, maar tegelijkertijd lekker chill en comfy. Je kunt ze aan op een rokje, maar ook op een strakke broek (laat ik nou toevallig van strakke broeken houden..). Je kunt ze aan naar een chique gelegenheid, maar ook naar een concert. Ze zijn ideaal!


Zie hierboven mijn collectie doorzichtige blousen. Van links naar rechts: H&M Trend, H&M divided, H&M trend, American Apparel, H&M divided, C&A

Mijn favoriet is die van American Apparel. Hij kostte geloof ik 70 euro en dat is eigenlijk een behoorlijk bedrag voor een enorme lap dunne stof. Maar kijk nou hoe mooi ie is! Daar zou toch iedere doorzichtige-blouse liefhebber die zeventig eurie voor neertellen. Mijn nieuwste aanwinst is de a-symmetrische blouse zonder mouwen van H&M divided (rechts op de tweede foto) Vandaag gescoord voor 10 euro in de sale, woeh!

Wie houdt er nog meer van doorzichtige blousen? Join the team!

3 opmerkingen:

Emmelien zei

Whoo, mooi die laatst gekochte blouse!
Ik vind het altijd heel mooi die doorzichtige bloesjes, maar ik vind ze helemaal niet zo comfy. Ik heb er zelf 3, maar ik draag ze nooit. Ik vind ze heel zweterig en twee ervan hebben wijde mouwen met elastiek bij de polsen, dat zit ook niet echt lekker helaas.

Myrthe zei

Zo, hier nog één zeg. Zeventien stuks telt mijn garderobe (and counting)!

Laila Claessen zei

oee daar houd ik ook wel van :) hihi,
super leuke blog schrijf je trouwens,
ik volg je :)
liefs, laila.
www.attheboutique.blogspot.com