maandag 1 oktober 2012

I'm back, bitchezzz.

Hallo daar!

Mijn blog is inmiddels totaal verwaarloosd. Ik heb er dan ook maanden niet naar omgekeken. Maar! Stiekem mis ik het wel een beetje. Laatst werd ik in de UB herkend door een meisje, waarvan haar vriendin mij al heel lang volgde. Toen dacht ik: aah zelfs als ik 4 maand niet blog denken mensen nog aan m'n blog. Het is tijd om weer te beginnen. Alleen ga ik nu gewoon lekker in het Nederlands typen. Ik denk er ook over om een keer over te stappen op een nieuwe naam, maar dat komt allemaal nog wel.

Mijn twittervolgers en diehard stalkers weten dat ik 2 maand naar Frankrijk ben geweest om daar animatie werk te doen. Die avonturen zijn allemaal hier te lezen (de laatste update was op 22 augustus, maar ik ben inmiddels al lang en breed thuis hoor haha).
Verder doe ik dus nog steeds aan twitter en instagram ik er wild op los (msnellink93). Ook studeer ik nog steeds Taal- en Cultuurstudies in Utrecht, ik ben inmiddels tweedejaars woehh!

Ik zie er ook nog steeds hetzelfde uit, alleen is mijn haar wat gebleekt door 8 weken zon:

Kortom: er is niet zoveel veranderd. Des te beter voor de mensen die mij eerder graag volgden haha. Ik hoop jullie snel weer allemaal te zien bij de comments (of bij de bezoekersaantallen, mag ook. Voor deze keer dan).

Liefs

5 opmerkingen:

Eline zei

Zo blij dat je weer terug bent! :D

Charissa zei

Leuk dat je weer terug bent :)
Ik heb net je blog over het animatie werk in Frankrijk gelezen, echt super leuk dat je dat gedaan hebt! Ik overweeg nu om dit volgend jaar ook te gaan doen, ook al ben ik bang dat ik het niet vol ga houden om 8 weken zonder mijn vriend te zijn.. Maar wie weet:)

Rachel zei

jaaa she's alive! hup hup hup en nu posten maar die outfits!

Lisa zei

Tof dat je weer terugbent! Vraagje: ik was gisteravond naar de voorstelling Trommelen in de nacht in de Stadsschouwburg in Utrecht, zou het kunnen dat ik jou daar heb gezien? (:

Liefs, Lisa.

emily zei

Leuk joh!
Ben heel benieuwd naar je komende blogjes! :)