donderdag 18 oktober 2012

Vandaag houd ik van...
Ik ben niet zo moeilijk met winkelen. Ik weet namelijk precies wat ik mooi vind. Broeken: zo strak mogelijk, niet te laag op de heupen, lang genoeg voor m'n stelten. Sieraden: niet te bling-bling (tenzij het expres-'fout'-blingbling is wat je tegenwoordig overal ziet, dan weer wel natuurlijk), simpel en opvallend. Topjes: losjes, zwierig, doorzichtig, bij voorkeur blousen. Over dat laatste wil ik het vandaag hebben, want blousen, en dan met name doorzichtige blousen.. ik kan er geen genoeg van krijgen! Menigeen weet dat als het doorzichtig is en een blouse ik er praktisch gezien van houd. Als het dan ook nog een goede kleur is (of een leuk patroontje): hebben! Het fijne aan doorzichtige blousen is dat ze vrouwelijk zijn, maar tegelijkertijd lekker chill en comfy. Je kunt ze aan op een rokje, maar ook op een strakke broek (laat ik nou toevallig van strakke broeken houden..). Je kunt ze aan naar een chique gelegenheid, maar ook naar een concert. Ze zijn ideaal!


Zie hierboven mijn collectie doorzichtige blousen. Van links naar rechts: H&M Trend, H&M divided, H&M trend, American Apparel, H&M divided, C&A

Mijn favoriet is die van American Apparel. Hij kostte geloof ik 70 euro en dat is eigenlijk een behoorlijk bedrag voor een enorme lap dunne stof. Maar kijk nou hoe mooi ie is! Daar zou toch iedere doorzichtige-blouse liefhebber die zeventig eurie voor neertellen. Mijn nieuwste aanwinst is de a-symmetrische blouse zonder mouwen van H&M divided (rechts op de tweede foto) Vandaag gescoord voor 10 euro in de sale, woeh!

Wie houdt er nog meer van doorzichtige blousen? Join the team!

maandag 1 oktober 2012

I'm back, bitchezzz.

Hallo daar!

Mijn blog is inmiddels totaal verwaarloosd. Ik heb er dan ook maanden niet naar omgekeken. Maar! Stiekem mis ik het wel een beetje. Laatst werd ik in de UB herkend door een meisje, waarvan haar vriendin mij al heel lang volgde. Toen dacht ik: aah zelfs als ik 4 maand niet blog denken mensen nog aan m'n blog. Het is tijd om weer te beginnen. Alleen ga ik nu gewoon lekker in het Nederlands typen. Ik denk er ook over om een keer over te stappen op een nieuwe naam, maar dat komt allemaal nog wel.

Mijn twittervolgers en diehard stalkers weten dat ik 2 maand naar Frankrijk ben geweest om daar animatie werk te doen. Die avonturen zijn allemaal hier te lezen (de laatste update was op 22 augustus, maar ik ben inmiddels al lang en breed thuis hoor haha).
Verder doe ik dus nog steeds aan twitter en instagram ik er wild op los (msnellink93). Ook studeer ik nog steeds Taal- en Cultuurstudies in Utrecht, ik ben inmiddels tweedejaars woehh!

Ik zie er ook nog steeds hetzelfde uit, alleen is mijn haar wat gebleekt door 8 weken zon:

Kortom: er is niet zoveel veranderd. Des te beter voor de mensen die mij eerder graag volgden haha. Ik hoop jullie snel weer allemaal te zien bij de comments (of bij de bezoekersaantallen, mag ook. Voor deze keer dan).

Liefs